Ben ikväll

Idag blir det ett benpass så det är bara att ladda med lite mat under dagen så ska det nog så bra. Kommer träna ikväll då Malva ska vara hos sin mormor :) hoppas ryggen håller för lite knäböj :)  
 

image description


Dieten Upplagd

Hade tid över på jobb innan jag slutade så jag skrev ner min diet och räknade på lite kalorier. Jag landade på 2000 och det är nog rätt lagom att börja med, jag väger ju en del :)
Träningen idag var ganska lam, körde rygg och var ganska trött... Imorgon kväll blir det ben, hoppas på att vara mer laddad då :)
Dax att sova
Kram


Min fina julklapp från min man

Fick en DKNY klocka av Micke i julklapp :) skit snygg... Älskar den!!!


Uppdatering från min jul

Det har inte blivit så mycket träning under denna julen för min del, dels för att jag har jobbat men jag valde att vara med nära och kära så mycket som möjligt :) det sägs ju att man blir grov när man vilar *ler* imorgon blir det nya tag, jag jobbar hela veckan men ska nog ändå få ihop mina 5 pass...

Julafton var mysig, det började med frukost med grannarna. Malva och Melly tittar på pippi :)  


Efter det åkte vi till min bror för att fira resten av julen. Alla var med, till och med Cassandra och Nathalie och det var hur mysigt som helst. Min far fattades men så är det när man är brandman. Här kommer några bilder. Tog bara några stycken med min mobil. Glömde ju min kamera :(

Malva Fabian och Emilia

Mycke julklappar till barnen :)

Gissa vem som var tomte??

GOD FORTSÄTTNING MINA VÄNNER


Det är jul och jag vill ha sommar

Ligger och kollar bilder från när malva var 6 månader, sommaren 2010 :) det var en varm och skön sommar, hoppas denna som kommer bjuder på mycket sol :)
Imorgon är det julafton och den kommer firas hos min bror, alla julklapparna är klara och imorgon bitti ska malva få öppna sitt paket som ligger i julstrumpan. Det bli även julfrukost med grannarna ;) kram på er så länge.
Bild från sommaren 2010


Mysig kväll...

Detta har varit en jätte mysig kväll på landet :)) underbar mat och supertrevligt sällskap. Tack för allt Ann <3
Nu väntar sängen på mig, trött som man är :) imorgon bitti är det bara att ladda för ett axelpass innan jobb. Sov gott


Julfirande börjar nu

Är på väg till Mickes syster och hennes man för att fira lite jul på landet :) mysigt. Blir god mat!! Efterrätten har jag gjort, fick ett recept av Kerstin på pepparkakscheesecake som är asgod :) uppdaterar med lite bilder senare... Kramar


Gårdagens benträning

Benträningen igår gick skit bra, kunde knappt gå ner för trapporna på AA efter :) knäböj fri stång landade på 80 kg och det är jag väldigt nöjd med :)
Idag blir det ingen träning men ibland är det också skönt...


Träna vader? (bild)

Körde ett bra ryggpass idag, ryggen höll och därför kallar jag det ett bra pass :)
Körde lite vader också, får väl börja köra det så smått igen. Inget som jag prioriterar direkt. Borde jag göra de?


Gillar nya facebook

Det var verkligen en genomtänkt profil som dom kom med :)


Bra bröstpass!!!

Det blev ett riktigt bra bröstpass idag :) gjorde 80 kg i fri snedbänk och det känns lättare å lättare. Gjorde 2 st sett med 8 reps :) det gillar vi... körde även tre övningar till men höga reps och lättare vikter.
Det blev lite bicepsövningar i supersätt också, behövs verkligen. Bjuder på en bild från passet


Bilder från olika tillfälle med mina älskade vänner

Här kommer lite bilder från min vardag :))


Linda Jag och Cornelia på Depeche Mode konserten i Malmö Arena :)


Cornelia Jag (Malva) Emma och Linda på Malvas dop :)


Jag och Sarah på Malvas 1års kalas (tror jag)


Jag Sarah och Linda på en fest hos Emma :) (tror det är cecil i sidan som töntar sig hihi)


Jag Emma och Sarah på Luciapokalen 2010


Jag och Sarah på hennes 25-års fest


Maria och Jag leker med datorn :)


Emma Jag och Sarah på mitt bröllop


Jag Emma Sarah och Maria på min möhippa


Kerstin och Jag på AA Elit några veckor innen hennes tävling


Malva åt mest degen


Pepparkakor bakades igår

Jag och malva var och bakade pepparkakor hos min mor :)


4 advent

Just nu väntar jag på att min familj ska vakna så vi kan käka en god frukost tillsammans innan dagen kör igång med julklappsshopping, handla julgran och självklart TRÄNING :)
Här kommer en bild från igår när malva var hos sin morfar


biceps övning

Här kommer lite bilder från när jag körde biceps med rep i går...


Lördag på jobb

Det blir ingen mysig lördag med familjen för min del, är på jobb nu och ska vara här till 21.00 :( jag har bakat sockerkaka som är i ugnen just nu, Ska lägga upp lite bilder från gårdagens bicepspass sen...


Fredagsfys

Blev ett bra armpass idag, biceps triceps...
Måndagen den 2 januari börjar jag dieta lite, ska räkna ut lite och skiva ner lite schema nu i helgen som jag ska följa. Ingen tävlingsdiet men jag ska hålla koll på kalorierna ;) ska även få in lite cardio i veckan. Dax att sova nu, trevlig helg på er :)


Klagomål

Jag har redan fått klagomål på att jag inte har uppdaterat min blogg :) igår blev en fullspäckad dag så därför var jag helt slut på kvällen och glömd uppdatera. Körde på kvällen igår, axlar och baksida ben. bra pass!!!


Vilodag

Idag blev det vilodag från gymmet, hade behövt köra baksida ben men jag slår ihop det med axlar imorgon :)
Jag vet att det inte bara är jag som är trött för tillfället men detta är fan inte mänskligt. Jag kan somna när och var som helst, är sjukt trött. Orkade inte ens laga mat idag så vi åt ute :)
Nu hör jag att min säng ropar på mig *ler*


Luciaträning ;)

Har fortfarande sjuk träningsverk i mina ben :(
Idag körde jag rygg och vader, ett helt okey pass. Gick även 20 minuter på bandet, första cardion på väldigt länge. Man får ju börja nån stans ;)
I morse gick vår lilla tös lucia på dagis, underbart söt!!!


Stora bröst :)

Det gillar vi... Men då pratar jag om bröstmuskler alltså :) det blev ett bra bröstpass idag, bröst är det roligaste passet för tillfället. Det går i perioder för mig om vilket jag tycker är roligast att köra och just nu är det bröst och har varit det en ganska lång period. Nu väntar sängen för mig, imorgon ska vår lilla prinsessa gå luciatåg på dagis. Hon kommer vara världens sötaste lilla fis :)
Ses...


Knäböj


Knäböj


Benspark


Utfall :)


Utfall :)


Träningsvärk

Jag kan knappt gå idag, benpasset igår gjorde susen :) AJ!!! Här kommer lite bilder från passet


BEN!!!

Älskar att köra ben för tillfället. Det blev ett bra benpass idag, ryggen är som vanligt inte helt hundra men jag körde på 80 kg i knäböj (fri stång) ändå. Det får jag vara nöjd med :) lite träningsvärk imorgon kan jag nog räkna med. Det blev lite bilder tagna men dom ligger på Emmas telefon, har bara en här :)
Ses...


Ätardag

Jag är inte så noga med maten i veckorna just, äter bra mat men räknar inga kalorier. Idag är det lördag och då är det godis, kakor och god mat som gäller. Jag äter inte bara kyckling och ris i veckorna utan jag äter vanlig mat, försöker undvika godis och kakor *ler* Efter nyår kommer jag väl börja räkna kalorier igen... Satsningen till luciapokalen börjar inte bara när tävlingsdieten startar utan hela året innan, uppbyggning och diet!!! Nu är jag på jobb och har precis käkat lite kyckling och potatis i ugnen :) Snart blir det LUSSEKATTER!!! Min favorit, jag blir helt beroende av dom. Ses...

Ett bra axelpass

Efter jobb körde jag ett bra axelpass, jag kör inga tunga vikter längre utan satsar på fler reps. Jag går bara sönder när jag jagar högre vikter :( blev lite armar också, inte min bästa muskelgrupp därför kör jag det två gånger i veckan för tillfället... Nu blir det potatismos (hemmagjord) kycklingklubbor och sallad :) mums, är hungrig som fan!!! Trevlig helg gott folk
Ses...


Ingen träning :(

Blev ingen träning idag, får köra ihop två muskelgrupper imorgon istället :( malva är fortfarande sjuk och jag hade inte mage att först vara på jobb hela dagen sen sticka till träningen efter. Det slutade med en promenad till affären och sen god chili con carne :)
Criminal minds på Tv just nu sen blir det sängen för min del, sov gott
Ses...


1 år kvar

Mina planer är att stå på scenen på Luciapokalen 2012 :) Så länge jag får vara skadefri och frisk... Jag kommer gå en liten diet nu till våren för att jag inte ska behöva gå så många veckor när det väl är dax för tävlingsdieten. Där är ju X antal kg att bli av med *ler*

Me

Hittade en bild från julbordet med jobb :)


Uppe med tuppen

Dax för dag tre av fem på jobb, hatar jobba lördag också men så är det ibland...
Efter vilodagen igår vill jag bara till gymmet NU!!! Blir rastlös... Ikväll ska Malva till min mor så vi kan få träna :) jag tränar oftast tidigare på dagen men nån gång är det kul att vara där på kvällen eftersom alla man känner är där då.
Ses....


Bild från decembercupen


Fairing


Bars...

Är verkligen det godaste som finns, tyvärr blir jag helt beroende :) just nu har jag dille på Fairings recoverybar päron/vanilj, asgott!!! För er om inte smakat dem, de smakar som glassen päronsplitt :) MUMS

Vilodag

Idag blir det vilodag för min del... Hade gärna tränat lite baksida ben men Malvisen är sjuk så därför passar det bra med en vilodag.


Ryggen fick lite stryk

Det blev ett bra ryggpass idag, snabbt och intensivt. Det känns verkligen som att min rygg aldrig kommer bli helt 100 igen, även om jag inte har ont så känns det i vissa övningar jag gör. Det är bara att gilla läget, mycket negativt hände med min kropp när jag blev gravid och även efteråt som jag försöker åtgärda nu... Allt går med lite vilja!!!


Ny blogg...

Då var det dax att börja blogga igen :) det var ett tag sen nu. Passar också på att lägga upp en bild på vår underbara dotter på fitnessfestivalen :)


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin