Sjukt bra pass!!!!

Gjorde ett riktigt bra bröstpass idag... 90 kg i snedbänk :) bara tre stycken dock men jag är över mina stående 80 kg.... Nu är man hemma och Malva sover. Kycklingen och riset är nere i magen så nu blir det bara slappa framför tvn.
Man har lärt sig ytterligare en sak idag, aldrig bry sig om andra än sig själv... Man lär sig nått nytt varje dag sägs de!!!
Kramar


Peppad!!!

Sjukt peppad inför mitt bröstpass som sker om 1 timme :) hoppas styrkan är med mig idag, det märker jag när jag kommer dit. Har i alla fall hittat ett par gamla hörlurar så jag har musik idag ;)
Imorgon kommer Sarah till oss och det ska bli sjukt mysigt, längtar!!!


Benen fick stryk

Trots att jag har glömt mina hörlurar till iphonen på jobb (musik) så blev det ett bra benpass idag... Inte mycket vikter men väldigt djupa knäböj, satt nästan på golvet :) det är där det tar som bäst!!! Dels djupet men när jag är nere så stannar jag i 1-2 sekunder också. Jag lär ha sjuk träningsvärk i övermorgon.
Nu väntar sängen... Sov gott!! Kram


Två flugor i en smäll...

Nu ligger jag och Malva på hotellet och myser, malva sover som en stock och det lär jag med göra snart :)
När vi kom upp så blev vi glatt överraskade av att det är Sveriges största MC-Mässa här så nu slår vi två flugor i en smäll denna helgen :)
Ha e kul kväll KRAM


Lördag i götet

Då var man på väg till Göteborg, det blir Gothia Towers, Hardrock café mm :) störigt att jag missar gymmets 2års jubileum :( hade ju velat vara med i bänkpresstävlingen :) Träningen igår gick bra, det blev inga dips för min handled är inte riktigt 100... Alltid nått som är fel, är trött på dessa småskadorna som hindrar vissa övningar!!! Ha en mysig helg gott folk, det ska jag ha :) Kramar


Helt slut

Skolan tar sakta dö på mig :) inte nog med att jag inte är världens smartaste person, jag har fått världens sämsta lärare :( jag måste fixa detta!!! Finns det någon jag känner som e grym på matte så tar jag gärna emot lite hjälp :)
Nu är jag på väg hem och ska laga mat till mig och min älskade man...


Ingen vanlig dag...

Idag är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag HURRA HURRA HURRA :)
Efter jobb hämtade Emma mig på jobb och vi gjorde oss redo för ett ryggpass på AA Elit :) trots allt garv blev det ett bra pass... Vi vet ju hur man livar upp stället haha...
Efter passet blev det myskväll i soffan <3 hoppas du blev nöjd med dagen gumman <3 nästa helg fortsätter vi med girls night out *ler*
Nu väntar sängen, bjuder på en bild på mig och min tvilling :)


Dips: REKORD :)

Glömde ju skriva i fredags att jag slog mitt gamla rekord på 14 dips igen :) Det går bätte och bättre :) Gjorde 17 st andra settet. Det första gjorde jag 14 och sista settet orkade jag bara 12 :) På fredag blir det ett nytt frösök... kör ju alltid biceps innan jag kör dipsen så jag är ju trött i armarna innan jag börjar :)


Sjuk...

Har inte uppdaterat på några dagar nu då jag inte har mått så bra, inget jobb och ingen träning. Bara varit hemma och legat i soffan :( nu är man på benen igen och bröstpasset gick skit bra idag.... Blev även lite baksida ben eftersom jag ligger lite efter :)
Imorgon blir det jobb och sen träning, Lill lorten ska vara hos Cassandra imorgon så jag hinner träna :) när jag har varit borta från gymmet några dagar vill jag bara va där hela tiden. Snacka om att man trivs som fisken i vattnet, det kan man tacka AA Elit Fitness Gym/team för :) finns inget annat gym/team för mig...
Sov gott så syns vi imorgon

Lika nyttig som mamma :)


RISKAKOR

ÄR LIVET... Är helt beroende av mina riskakor (tack vara Emma) och när jag kommer till jobb imorse inser jag att jag har glömt paketet hemma. Det finns bara ett ställe i stan som säljer dom riskakorna så jag kan inte bara gå till ica och handla. Tvingar min man att köra in och lämna dom till mig och samtidigt köra mig till skolan :) jag har världens bästa man :) Nu ska jag jobba vidare....


dessa ekologiska riskakorna äter jag  


Glömsk

Jag glömde skriva hur många dips jag gjorde förra fredagen... Det blev 14, alltså två mer än veckan innan :) Imorgon är det ett nytt försök, gillar övningen men min handled är mindre glad :)

 

Ryggen fick ordentligt med stryk

Gjorde ett riktigt bra pass i gymmet idag trots min huvudvärk imorse :) körde rygg och vader...
Startade en kurs till idag i skolan, matte B. Just nu känns det som att tiderna passar med diet och träning men frågan är hur länge jag fixar det? Det är ju bara 1 termin så jag måste fixa detta... Saknar redan min lilla älskling, hon sover ju varje tisdag och torsdag när jag kommer hem från skolan :(
Nu väntar sängen på mig, blir träning imorgon innan jobb. Ett extrapass där jag ska köra baksida ben och mage :)
Sov gott mina vänner...


Grymt pass

Körde ett skit bra bröstpass idag :) många reps men tungt ändå, det gillas... När jag hade kört klart brösten fortsatte jag med Pierre o Michel och det blev ett ännu bättre bicepspass :) tack grabbar!!!
Mycket händer i mitt liv just nu - familjen, jobb, skola, träning, diet, tävlingsplaner och självklart mina vänner. Har många bollar i luften just nu och jag hade verkligen behövt några extra timmar på dygnet för att hinna med allt :)
Nu väntar sängen för min del, lång dag imorgon också
Kramar


Helgen

Det har varit en mysig helg :) lördag med fika middag och mys framför tv :) perfekt ätardag...
Idag var vi med Kerstin och Milton på busfabriken så kidsen fick leka, det var kul =)
Efter det blev det benträning som gick sådär, min rygg börjar säga ifrån igen. Jag försöker inte tänka på det och bara köra på men det är svårt. Jag hade behövt en vilovecka nu men psyket säger NEJ!!! borde lyssna på kroppen men den får vänta i detta läget :)
Det har varit en mysig kväll med Cassandra Erik o Nattis, o Emma såklart :) blev thaimat, mums... Imorgon återgår jag till kyckling o ris/potatis, längtar. Mår mycket bättre i veckorna än på helgen.
Nu väntar sängen på mig :)
Bjuder på en bild från gymmet idag :)


Fredagen den 13e

Äntligen fredag... Jobbar till tre sen blir det gymmet :) Armar (biceps triceps) står på schemat och jag ska fortsätta på mina dips idag och hoppas på ett bättre resultat än 12. 
Morgonvikten idag var 83, ett kg mindre än förra veckan :) det gillar vi :) 

Ikväll blir det mys med familjen, längar inte jätte mycket till imorgon (ätardag) men det är klart att jag är lite sugen på god frukost och vanlig middag. Godiset lockar inte så mycket som jag trodde att det skulle göra nu i början :)  

Det är ju fredagen den 13e idag så man får hoppas på att det inte blir för mycket otur, man vet ju aldrig :)


Skit bra pass

Innan jag kom till gymmet kände jag mig mer död än levande, det är ofta då det blir de bästa passen :) det blev en celsius innan träningen sen var jag på G igen... Ett skit bra axelpass, det gillar vi. Proteindrinken och riskakorna är nere, snart dax för kyckling o potatis :)


AXLAR!!!

Glömde uppdatera om mitt ryggpass igår, det blev ett skit bra pass tack vare en kompis som pressade mig till att köra lite tyngre och även då på många reps :) Tack Ludde! Slutar jobb kl 15 idag och då bär det direkt av till gymmet för att köra axlar, det var varit en dryg dag på jobb med mycket spring så jag är helt slut i benen :(


Trion :)


Kötta ryggen ikväll!!!

Blir ingen vila idag, min far kommer och är med Malvisen så jag ska kötta ryggen På AA Elit ikväll :) LÄNGTAR!!!

Glöm ej!!! AA Elit har 2årsjubileum helgen den 28-29 januari. Bra priser på träningskort och även 20% på kosttillskott hela helgen. VÄLKOMNA!!


Vilodag eller ej

Jag vet inte om jag kommer kunna träna idag, känns som att jag måste men har tyvärr ingen barnvakt :( Vi får se hur jag löser den biten. VILL TILL GYMMET IDAG!!!!


Uppstod från de döda

Min mobil fungerar igen :) skumt, men skit bra...
Träningen idag gick bra, det blev ett bröstpass med enbart maskiner, kände att jag behövde variera mig från dom fria vikterna. Det var tungt ändå kan ni tro, många reps och lite vila :)
Har sjuk träningsvärk i rumpan sen mitt benpass igår, aj aj aj!!!

Nu väntar sängen på mig, idag har varit en fullspäckad dag. Problem är lösta =) det gillar jag...

Sov gott


Ingen telefon

Jag blir deprimerad, satt hemma och filmade Malvisen när hon lekte med Micke och min telefon bara dör... Nu startar den inte, FAN!!!! Jag har ju hela livet i den telefonen. En ny kan man alltid köpa men innehållet är det jag vill åt. Försökte stoppa den i datorn men inget hände :(
Är på jobb nu hela kvällen, idag är det ingen ätardag men det är ingen dietdag heller. Jag har sagt att jag ska äta bra mat på söndagarna. Tyvärr så glömde jag mitt protein hemma :( Det är inte min dag idag...
Gårdagen var helt sjuk, hade ätardag med Emma och fy fan vad vi åt... Kände mig full på alla kolhydrater :) Men kul hade vi...


12 Dips =) "Första gången"

Glömde ju skriva att jag körde armar igår och provade dips för första gången i mitt liv. Jag har en axelskada i min vänter axel pga av att jag simmat i 12 år, denna förslitning har gjort att jag aldrig kommit ner ordentligt + att det har gjort svinont...
Emma körde lite dips igår och då tänkte jag "ähhh nu måste det gå efter alla dessa år" och det gjorde det. Jag gjorde 8 st först och det kändes okey. Efter det gjorde jag 12 st, det är kanske inte många men för mig är det sjukt många. Jag väger inte lite heller =) Det kändes inte mycket i axeln men fan vad det kändes i handlederna :) Sista orkade jag bara 8 st för då var jag helt slut. Nu har jag en ny utmaning och det är att kunna göra fler och fler för varje armpass. Jag glömde också skiva att jag kört biceps innan och detta var min sista övning på triceps så jag var redan helt slut i armarna.

STOLT ÖVER MIG SJÄLV FAKTISKT!!!


Lördag = ÄTA!!!

Veckans diet har gått bra trots huvudvärk pga sockerberoendet :) idag började jag med mackor på jobb, älskar bröd!!! Det är de jag saknar mest på en diet...


Extrapass

Gårdagens pass var mitt extrapass där jag kör baksida ben och biceps, de muskelgrupper jag behöver lite mer av :) det blev ett bra pass, träningsverk i baksida. Biceps körde jag med Malin (en supertrevlig tjej från gymmet) och det gick skit bra, alltid kul att pressa andra och själva bli pressad ibland.
På gymmet idag blir det axlar med många reps... Uppdaterar sen...
En bild på världens finaste pippilotta


Kötta ryggen

Det blev ett bra ryggpass idag, älskar ryggmaskinerna på AA. Alla maskiner är bra men rygg och bröstmaskinerna är bäst :) dieten känns bra, känns som att jag ligger på rätt kaloriintag med tanke på träning, cardio och mitt jobb. Nu väntar sängen på mig :) sov gott


Sockerberoende

Fan vad jag har ont i huvet, har ju inte ätit godis på ett helt dygn nu ju haha, det måste vara de :) efter en hel månads sockerchock för min kropp så måste det ju visa sig på något sätt. Får väl bli en Alvedon och sängen när jag kommer hem. Ska ju snart till jobb igen :(


Nyårslöfte

Jag vet inte direkt om det är ett nyårslöfte men upp på scenen ska jag. Vill kalla det livsstil istället :) Idag startade min diet och det började med 45 min cardio och sen ett bröstpass. Efter all skitmat under jul och nyår (hela december) så var ris och kyckling helt underbart gott idag... Jag kommer köra denna dieten i fyra månader sen får vi se vad som händer, hur formen är osv.


Gott nytt år

2012 har nu börjat och imorgon bitti börjar verkligheten :) morgonpromenad och dietstart!!!
Helgen har vi spenderat hos våra vänner i Uddevalla, det har varit supermysigt. Malva och Nora har har haft skit kul :) god mat blev det hela helgen <3
Nu väntar sängen så man kan fullfölja morgondagen utan att somna, morgonpromenad, träning sen jobba kväll :)