Tiden går fort....

På lördag är det fyra veckor kvar tills jag står på scenen igen. Det är fem år sen sist och jag längtar sjukt mycke :) det ska bli såååå jävla roligt, både på dc och luciapokalen. Fem månaders diet är nu avkarat och dagarna är väldigt upp och ner. Ena dagen mår jag skit bra, andra dagen mår jag som er råtta. Idag blev en bra dag efter en hungrig morgon. Johan min träningspartner gjorde hela mig dag (som många andra dagar) Citerar ett inlägg och en bild från facebook "Svårt att finna ord för min vän,träningspartner malou:)! E så otroligt imponerad och stolt över denna resan du gjort, dessa tuffa månader med hård diet och träning. Nu kör vi stenhårt sista veckorna! Ses ikväll:)"

 

Nordiska 2012

Varit på Nordiska idag och skrikit på våra svenska atleter :) varit en rolig dag och grattis till er alla...
Nu väntar sängen, sent som vanligt men de var de värt ;)


Sömnlös

Jag har varit på diet i över fyra månader och detta är första natten som varit riktigt hemsk... Sovit mindre än 1 timme, tankarna bara snurrar i huvet vilket gör de sjukt svårt att sova. Hur längre jag varit vaken desto hungrigare blev jag.... Bläääää!!!!
Här är en bild på mig och Rabi från passet här om dagen :)


Dax att blogga

Det var ett tag sen jag bloggade, kanske dax att börja igen, det är ju trots allt bara 6 veckor kvar på lördag :) dieten har gått sjukt bra och det går fortfarande bra, älskar verkligen detta livet...