Träningsfri helg

Detta har varit en Träningsfri helg :( skulle kört armar idag men det blev aldrig så, nu saknar jag gymmet så in i helvete... Imorgon blir det ben med Lilleman och det är de bästa passet på hela veckan, älskar att köra ben :)
Dax att sova, har lite huvudvärk och jag hoppas den försvinner tills imorgon
Kram på er

Efter en Träningsfri helg så känns det så här :)


Dåligt

Jag är sjukt dålig på att uppdatera för tillfället men det är för att jag har många bollar i luften just nu... Försöker hinna med allt och skolan tar mycket tid.
Träningen går skit bra, kör några av mina pass med Lilleman (Robin) och vi tränar skit bra ihop. Våra benpass är helt sjuka :) har kört ben idag och mina ben gråter just nu :) aj aj aj :)
Nu väntar sängen för min del
Kramar


Vilken väder...

Helt sinnes... Men tyvärr är man på jobb hela helgen :( Hade suttit fint med en promenad i bunkeflo nu eller kanske till och med en liten löprunda. Dax att börja jobba på kondisen igen, väger ju en del och mina knä ska inte gå sönder. Jag får börja lugnt!!!
Igår blev det ett bra ryggpass, därefter blev det lite stretching med hjälp av Istvan (Massör på AA Elit) Måste verkligen vara noga med att strecha efter VARJE pass men jag hoppar gärna över det då jag bara vill hem från gymmet när jag är klar. 
Dax att jobba vidare... KRAMAR